Sinds 2018 is Anke werkzaam bij Dort als Assistent Accountant en Salarisadministrateur. Werken met veel humor, haar extraverte persoonlijkheid en de expertise van de werkzaamheden maakt haar uniek.

Wie is Anke?

Anke de Koning is 43 jaar en heeft 1 dochter van 10 jaar. Ze is in Sint-Oedenrode geboren en sinds 2016 woonachtig in Boxtel, waar ons kantoor zich ook bevindt. Naast haar werk bij Dort doet ze graag vrijwilligerswerk bij de voetbalclub ODC waar haar dochter voetbalt. Ze werkt hier in de kantine, zit in de commissie voor het organiseren van jeugdactiviteiten gaat mee als leider van het ODC voetbalkamp. Wij vroegen aan Anke om haar persoonlijkheid te omschrijven. Anke: “Wat kun je van jezelf zeggen? Loyaal, hart op de tong, ad rem, extravert, sociaal, zorgzaam en ietwat eigenwijs.”

Pad bij Dort

Na Anke haar MBO opleiding tot secretaresse, is ze bij een accountantskantoor terecht gekomen en daar verder intern opgeleid. Ze is begonnen met boeken van administraties en zo steeds stapje voor stapje verder gegaan, totdat ze alle facetten van het vak had geleerd en beheerst. Na 18 jaar bij het accountantskantoor te hebben gewerkt, werd het voor Anke tijd voor een nieuwe uitdaging en die vond zij bij Dort. Hier is zij inmiddels nu 4 jaar werkzaam is.

De werkzaamheden van Anke zijn onder andere het uitvoeren van financiële administraties, samenstellen jaarcijfers en fiscale werkzaamheden, maar ook de salarisadministratie en het contact met klanten. Wat Anke uniek maakt bij Dort is het werken met veel humor, zowel op de werkvloer als met het contact met de klanten. Ook daarin is zij extravert wat vaak tot leuke gesprekken leidt. Maar ook natuurlijk de expertise van de werkzaamheden die zij daar verricht.

Kiezen voor Dort

“Wat Dort bijzonder maakt, is de laagdrempeligheid en de informele kant van het kantoor. Iedereen is altijd welkom, daarvoor hoeft niet per se een afspraak gemaakt te worden. Het team wat nu werkzaam is bij Dort, is helemaal op elkaar ingespeeld en dat geeft een fijne werksfeer en ook hier weer humor. We leren iedere dag van elkaar! Daarnaast zijn we transparant naar onze klanten, de klant weet altijd waar hij aan toe is en ook dat zorgt voor een fijn contact tussen ons en de klant” zegt Anke.