Wie is Artoer?

Artoer Mamedov is Assistent-Accountant bij Dort Administratie. Hij is een echte fan van cijfers en vindt het leuk om hiermee te werken. In zijn vrije tijd is hij bezig met iets totaal anders; hij heeft drie kinderen waar hij graag tijd mee doorbrengt en hij is druk met een klein moestuintje. Wanneer wij vroegen aan Artoer om zichzelf te omschrijven zei hij: “Ik ben een persoon die houdt van humor, die af en toe koppig is en een rijke fantasie heeft.”

Sinds 2015 bij Dort

Nadat Artoer zijn opleiding aan de Hogeschool van Utrecht heeft afgerond, is hij via een stageplaats bij Dort terecht gekomen. Sinds 2015 is hij werkzaam bij Dort en houdt zich vooral bezig met het samenstellen van de jaarrekeningen en diverse aangiften zoals inkomstenbelasting, dividendbelasting, en omzetbelasting. Artoer: “Dankzij mijn buitenlandse achtergrond spreek ik vijf talen waardoor ik veel verschillende klanten verder kan helpen. Naast het feit dat we in een serieuze branche werken, vind ik informeel contact met klanten belangrijk en ruimte voor wat humor op zijn tijd.”

Kiezen voor Dort

“We staan bij Dort open voor alle vragen en proberen waar mogelijk deze te beantwoorden en advies te geven om mensen met hun bedrijf verder te helpen. We begeleiden zowel mensen met een eenmanszaak als met een grote BV.” aldus Artoer.