Leer Ester kennen

Assistent Accountant Ester haar motto: elke dag is een nieuwe dag om weer wat te leren. “Dat geldt uiteraard voor mezelf, maar ik vind het net zo leuk om anderen daarbij te helpen zodat we als één team vooruit blijven gaan. Kennis is er om te delen.” zegt Ester.

Wie is Ester?

Ester Belluz is 46 jaar en getrouwd met Marcel. Samen hebben ze een dochter van 16 en wonen ze al bijna 20 jaar samen in ’s-Hertogenbosch. Haar vrije tijd besteedt ze het liefst aan haar gezin; samen koken, uiteten, films kijken, reizen en wandelen. Naast serieus met haar werk bezig te zijn, houdt Ester op zijn tijd van een goede dosis humor, gelukkig is daar bij Dort zeker ruimte voor. Ester: “Verder houd ik van eerlijkheid, aanpakken en is het glas bij mij altijd halfvol.”

Pad bij Dort

Ester: “Na een werkzame periode van 24 jaar bij één het hetzelfde bedrijf kwam daar een omslag in de dagelijkse leiding die ik niet meer bij mij persoonlijk vond passen. Op datzelfde moment kwam de vacature bij Dort voor een Assistent Accountant voorbij. Het informele karakter sprak me erg aan, als ook de diversiteit aan klanten. Dat Dort op korte afstand van mijn woonplaats is gevestigd maakt dat ik regelmatig de woon-werkafstand met de fiets afleg”.

Sinds januari 2020 is Ester aan boord bij Dort. Haar werkzaamheden bestaan uit het contact onderhouden met klanten en hen adviseren, het verzorgen van de administratie van A tot Z, het opmaken van de jaarrekening en het verwerken van de aangiften inkomstenbelasting en vennootschapsbelasting. Dit voor zowel zzp’ers, grotere bedrijven in het mkb, als ook voor Bv’s met de daarbij horende verschillende structuren. In het voorjaar verwerkt Ester de aangiften Inkomstenbelasting van onze particuliere klanten.

Kiezen voor Dort

“Het is lastig om in deze tijd laagdrempelig te zijn en te blijven. Gelukkig is dat bij Dort nog steeds het geval. De deur staat hier letterlijk altijd open. Iedereen is welkom. Er is altijd tijd om naast het zakelijke gesprek ook tijd te hebben voor de persoonlijke kant van de klant, wat dat betreft ben je ook een vertrouwenspersoon. Door de platte organisatiestructuur en de fijne collega’s, is Dort een fijne werkplek” aldus Ester.