Intelligent, zelfstandig, een sociaal persoon met een goed gevoel voor humor, dat is Lucas!

Wie is Lucas nog meer?

Lucas is 21 jaar oud en studeert Business Administration in Nijmegen aan de Radboud Universiteit. In het dagelijks leven is hij graag bezig met sporten en kijkt hij ook graag naar voetbal en formule 1. Hij zet zich in voor zijn studie maar geniet ook zeker van het studentenleven. 

Pad bij Dort

Tot aan het begin van zijn studie in 2021 heeft Lucas zo’n vijf jaar in een supermarkt gewerkt, maar toch besloten om daar mee te stoppen om de volledige focus op zijn studie te leggen. Lucas: “Na een goed eerste jaar van de studie vond ik het wel weer tijd voor een baantje, maar had ik geen idee wat of waar. Toen mede-eigenaar Judith met het idee kwam om bij Dort te komen werken, was dat een in de schoot geworpen kans die ik niet kon laten liggen. Voor je eigen moeder werken, waarmee je een keer per week mee naar kantoor kan rijden én thuis nog bij kan werken als het nodig is, is het perfecte bijbaantje voor een student als ik. Als Junior Assistant Accountant, is mijn taak om de administratie van een selectie aan klanten bij te werken en zorgen dat deze netjes en juist is.”

Hoe sluit Dort aan bij je studie ‘Business Administration’?

“Business Administration is niet, zoals de naam misschien suggereert, een opleiding om te leren hoe de administratie van een bedrijf moet. Business Administration is de Engelse variant van bedrijfskunde, waar je alles leert over hoe bedrijven in elkaar steken en hoe je dit managet. Dit varieert van het toepassen van strategische ideeën in organisaties tot het regelen van de financiën. Vooral dat laatste is wat aansluit bij het werk wat ik doe bij Dort” zegt Lucas.

Kiezen voor Dort

Lucas: “Hetgeen wat in mijn ogen Dort zo bijzonder maakt, is het feit hoe klantgericht Dort is voor een administratiebureau. Daarnaast kan je er altijd met al je problemen terecht. Dit in tegenstelling tot grotere gevestigde administratiekantoren, die voornamelijk transactie gericht zijn.”