Melle is Student Fiscale Economie, onze Junior Assisitent Accountant en hij biedt ondersteuning bij belastingadvies. Melle omschrijven wij graag als flexibel, leergierig, ingetogen en behulpzaam. Het leukste aan zijn vak vindt hij dan ook het helpen van naasten die het thema belastingen vaak maar abstract en ingewikkeld vinden.

Wie is Melle?

Melle (21) is geboren en getogen in het gastvrije Liempde en momenteel bezig met de studie Fiscale Economie aan Tilburg University. Hij is een groot voetbalfanaat en in de weekenden is hij regelmatig in de omgeving te vinden tijdens het uitgaan met zijn vrienden.

Pad bij Dort

Na meerdere jaren in verschillende supermarkten gewerkt te hebben vond Melle het tijd om zijn opgedane kennis van zijn studie voorzichtig naar de praktijk te vertalen. Sinds oktober 2023 is Melle werkzaam bij Dort. “Ik ben bij Dort gekomen via mijn moeder en schoonmoeder die beide werkzaam zijn in de zorg en met hun ondernemingen hier bij Dort, zeer tevreden klanten zijn. Na korte tijd voelde ik me al helemaal op mijn plek en ben ik ontzettend blij met deze overstap. Mijn werkzaamheden zijn nogal divers. George (belastingadviseur) neemt mij mee in de zeer uiteenlopende taken die komen kijken bij dit vakgebied. Er gaat geen dag voorbij waarin ik geen nieuwe dingen heb geleerd en zo wil ik me ontwikkelen tot een veelzijdig belastingadviseur”, zegt Melle.

Hoe sluit Dort aan bij je studie?

“Zoals de naam Fiscale Economie al doet vermoeden, leer ik momenteel alles omtrent belastingen en deels ook boekhouden. Door tijdens mijn studie al werkzaam te zijn in dit vakgebied, leer je de theorie om te zetten in de praktijk en dit is uitermate leerzaam. Daarbij helpt deze ervaring die ik inmiddels heb opgedaan ook weer bij mijn studie, omdat ik veel nieuwe onderwerpen al een keer in de praktijk gezien heb”, zegt Melle.

Kiezen voor Dort

Melle: “Het leukste aan Dort vind ik de gastvrije en gezellige werkomgeving waarin iedereen zich op zijn gemakt voelt. Deze aangename sfeer is ook zeker een reden voor klanten om voor ons te kiezen.”