Leer Patricia kennen, onze assistent Accountant 

Bescheiden, recht door zee, kritisch, streng maar rechtvaardig, een doorzetter met de nodige zelfspot en zeker in voor een lolletje en een feestje, dat is Patricia!

Wie is Patricia nog meer? 

Patricia is 51 jaar en woont samen met haar man en drie kinderen in het buitengebied van Olland. In de (grote) tuin is plek voor een hond, kat, vogels, kippen en een grote vijver met vissen. Bij Patricia thuis is er dus altijd leven in de brouwerij. In haar vrije tijd speelt ze trompet in een harmonieorkest, maar zelf luistert ze graag naar een stevig rockmuziekje. Ook wandelen, fietsen en kamperen doet ze graag maar ze vermaakt zich ook met boek lezen of een puzzel leggen.

Pad bij Dort 

Patricia heeft haar secretaresse diploma behaald, maar wist al in haar laatste jaar dat cijfers haar veel beter lagen dan letters. Hierdoor is zij meteen in een administratieve functie aan het werk gegaan en in de avonduren haar boekhouddiploma’s gaan halen.

Ze is begonnen bij een administratiekantoor voor scholen, waar ze 9 jaar heeft gewerkt waarvan een groot gedeelte samen met Jan Dortmans. Hierna heeft ze de administratie gedaan bij een Makelaars- en Assurantiekantoor, totdat Jan belde of ze interesse had om voor hem te komen werken. “Jan is al een paar jaar met pensioen maar ik ben inmiddels al bijna 15 jaar bij Dort op m’n plek” zegt Patricia.

In het begin boekte ze de administratie en stelde ze de jaarverslagen op bij Dort, maar na een aantal jaar zijn daar ook alle nodige belastingaangiften bij gekomen. “Dat is ook zo leuk aan Dort, je verwerkt een administratie echt vanaf het begin, het boeken, het opstellen van alle rapporten en aangiften, tot het eind” zegt Patricia.

Wat Patricia uniek maakt? Patricia: “Haha, mijn rekenmachine. Ik werk nog met een ouderwetse rekenmachine met telrol. Daarmee kan ik menig financiële puzzel oplossen. Ik ben informeel en mijn “doe maar gewoon, dan doen we al gek genoeg mentaliteit” maakt dat ik hele leuke contacten heb met klanten. Daarnaast ben ik ook eerlijk en zal ik een klant ook altijd adviseren als iets wel of niet kan en dat wordt gelukkig gewaardeerd.”

Kiezen voor Dort

Patricia: “Mijn collega’s bij Dort voelen meer als vrienden en familie dan als collega’s waardoor we een heel sterk team zijn en waar iedereen voor elkaar klaar staat. Iedereen heeft zijn eigen stuk extra kennis die met elkaar gedeeld wordt, dat is echt heel fijn aan Dort.”

Dort is een laagdrempelig kantoor met een informele sfeer en dat maakt het werken heel leuk. Het praatje met de klant die spontaan binnen komt lopen is fijn of aan de telefoon een lekker praatje en grapje maken in plaats van alleen maar het zakelijke. Dat maakt voor mij Dort een hele fijne plek om te werken.