Ruud krijgt energie om ondernemers verder te helpen met de bedrijfsvoering door inzicht te verschaffen in de cijfers. Dit inzicht zorgt voor rust bij ondernemers waardoor zij zich volledig kunnen richten op de onderneming. “Betrouwbaar, betrokken en oplossing gericht denken. Dit zijn kenmerken die mij helpen om dit te realiseren” zegt Ruud.

Wie is Ruud?

Ruud is 37 jaar oud, woont in Boxtel en heeft een zoontje van 3,5 jaar. Hij is opgegroeid in een ondernemersfamilie. Daarnaast houdt hij van voetbal en is hij altijd in voor gezelligheid. Wanneer je Ruud omschrijft komen we op betrouwbaar, betrokken en oplossing gericht denken.

Financieel controller

Eind 2021 is Ruud bij Dort Administratie gestart als financieel controller. Hij richt zich met name op het opstellen van de maandrapportages van onze klanten. Ruud heeft na de opleiding administrateur ook de opleiding accountancy afgerond. Met een ruime ervaring van 10 jaar bij een accountantskantoor is hij gespecialiseerd in het opstellen van jaarrekeningen en fiscale aangiften. Om meer uitdaging te verkrijgen en bezig te zijn met bedrijfsvoering en actuele cijfers is Ruud zich gaan richten op interim opdrachten. Ruud: “Bij een opdracht ben ik in contact gekomen met Dort en deze kennismaking is zo goed bevallen dat ik me nu aan ze verbonden heb. Door mijn ervaring kan ik met klanten op strategisch niveau meedenken over de bedrijfsvoering.” Met deze versterking heeft Dort weer een stuk expertise toegevoegd aan haar team.

Kiezen voor Dort

“Het is een gezellig en betrokken informeel kantoor dat kwaliteit levert. Door de verschillende disciplines kunnen we klanten volledig ontzorgen.” zegt Ruud.