Onze student Junior Assistent Account Sara omschrijven wij graag als een sociaal, ambitieus, nauwkeurig, attente medewerker met een goed gevoel voor humor!

Wie is Sara?

Sara (19) is een student bedrijfskunde aan de Universiteit van Nijmegen. Sinds een half jaar woont zij op kamers in Nijmegen. Naast het studeren, geniet ze volop van het studentenleven en is ze in de weekenden graag met haar vriendinnen. Doordeweeks is Sara druk met studeren, hard aan het werk voor Dort of is ze te vinden in de sportschool.

Pad bij Dort

Sara: “Ik volg eigenlijk heel mijn leven al de voetstappen van mijn broer Lucas, die ook bij Dort werkt. Het begon met samen werken in de supermarkt, vervolgens (ongeveer) dezelfde studie (in dezelfde stad) en nu werken we samen bij Dort. Toen Lucas begon met werken bij Dort leek dit mij ook erg interessant. Daarnaast is het niet geheel onbelangrijk om te vermelden dat mijn moeder de mede-eigenaar van Dort is, dus zo ben ik sneller het bedrijf ‘ingerold’.” Sara is nu al bijna een jaar als Junior Assistent Account werkzaam bij Dort en helpt haar collega’s met het boeken van de administratie van andere bedrijven.

Hoe sluit Dort aan bij je studie?

“Dort sluit eigenlijk perfect aan bij mijn studie, aangezien ik bedrijfskunde studeer. Ik leer alle ‘ins en outs’ van de manier waarop een bedrijf in elkaar zit en daar hoort accounting ook bij” zegt Sara.

Kiezen voor Dort

Sara: “Wat ik leuk vind aan Dort, is dat Dort redelijk laagdrempelig en informeel is. Klanten kunnen Dort altijd bellen of even binnenlopen. Hierdoor hebben klanten voor mijn gevoel vaak een leuke band met de medewerkers van Dort, wat het werk nog leuker maakt.”