Sabine is werkzaam bij Dort sinds november 2019 als Assistent Accountant, inmiddels zijn haar werkzaamheden uitgebreid met salarisadministratie en projectmatige werkzaamheden.

Wie is Sabine?

Sabine van Rijnsbergen is 26 jaar jong en woont sinds eind november samen met haar vriend in Giessen. “Ik kom uit een warm en hecht gezin. Geboren en getogen in het mooie Ammerzoden en ik ben een echte dierenliefhebber. Mijn hobby’s zijn wandelen, uiteten en lekker borrelen met vrienden” zegt Sabine. Wanneer Sabine haar persoonlijkheid moet omschrijven komt ze op: direct, eerlijk, gevoelig, hulpvaardig, ietwat introvert, mensgericht maar vooral lief, zorgzaam en erg nauwkeurig (lees perfectionistisch).

Pad bij Dort

Haar pad bij Dort is begonnen tijdens haar stageperiode, destijds studeerde Sabine voor Assistent Accountant. Sabine: “Na wat omzwervingen bij andere bedrijven, onder andere als interim medewerker, ben ik met een oud-collega van Dort in contact gekomen. Zo is het balletje weer gaan rollen en ben ik weer op het oude vertrouwde nest terechtgekomen.”

Sabine: “Wat mij uniek maakt is dat ik een andere blik heb op bepaalde zaken en streef naar zoveel mogelijk digitalisering en automatisering. Ik focus met met name op de (financieel) administratieve zaken. Ik wil mijn kennis en expertise de komende tijd vooral hiermee uitbreiden. Doen wat ik echt leuk vind is mijn streven voor het komend jaar. Daarnaast wil ik klanten laten inzien dat het makkelijker en sneller kan, zodat zij zich meer bezig kunnen houden met hun werk en ik met hun administratie.”

Kiezen voor Dort

“Wat ik uniek vind aan Dort is toch wel het kleinschalige, formele met tijden maar ook het informele. Ons kent ons en iedereen is welkom. Niet altijd dat zakelijke praatje maar ook het grappen en grollen met de klant. We zijn erg transparant in wat we aanbieden zodat mensen niet voor verrassingen komen te staan. Daarnaast is het warme onderling heel fijn, iedereen is overal betrokken en ook die samenwerking gaat fijn en vlotjes. Ondanks het leeftijdsverschil tussen mij en de collega’s merk ik daar helemaal niks van en voelt het altijd weer als thuiskomen” zegt Sabine.